Nå er det ramsløk på g

1462443062763-1001539276Forleden var jeg i skauen og plukket ramsløk. Det er knallgodt, liksom persille, basilikum og hvitløk i ett. Den er også veldig lett å plukke for den kommer opp så tidlig at den står helt for seg selv de første ukene mens den er ung og best.Og så er jo det store spørsmålet: Hva gjør jeg med den når jeg kommer hjem med en passelig haug?

Det vil jeg anbefale deg å google deg frem til, for det er 1000-vis av kreative måter å bruke den på. Jeg gjorde det enkelt denne gangen. Jeg puttet det hele i foodprosessoren, helte oppi et par dl god olivenolje og en raus klype Maldonsalt. Kjørte til en passe jevn guffe, omtrent som pesto, helte det over i en plastboks med lokk, satte den i kjøleskapet og dett var dett.

Ramsløk passer til mye, og jeg tilsetter en skje av min mix i kjøttkaker, spaghettisaus, pizzafyll, pølser, på fisk … you name it.

Så, kom deg ut i skogen nå før det er for sent!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *