Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpheadsp/wpheadsp.php:1) in /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1631 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpheadsp/wpheadsp.php:1) in /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1631 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpheadsp/wpheadsp.php:1) in /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1631 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpheadsp/wpheadsp.php:1) in /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1631 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpheadsp/wpheadsp.php:1) in /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1631 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpheadsp/wpheadsp.php:1) in /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1631 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpheadsp/wpheadsp.php:1) in /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1631 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpheadsp/wpheadsp.php:1) in /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1631 {"id":62,"date":"2013-05-05T19:43:14","date_gmt":"2013-05-05T19:43:14","guid":{"rendered":"http:\/\/sverkeli.no\/?p=62"},"modified":"2013-06-07T06:42:54","modified_gmt":"2013-06-07T06:42:54","slug":"mine-beste-poteter","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/sverkeli.no\/2013\/05\/05\/mine-beste-poteter\/","title":{"rendered":"Mine beste poteter"},"content":{"rendered":"

\"image\"<\/a><\/p>\n

Jeg er bare s\u00e5nn ca middels glad i poteter. Men dette er snadder! R\u00e5stekt i g\u00e5sefett,\u00a0 aka confit, blir poteter til snop.<\/p>\n

<\/p>\n

Skrell og skj\u00e6r kokefaste poteter,\u00a0 f.eks Beate eller mandel, og skj\u00e6r de opp i b\u00e5ter eller terninger. Skyll de skikkelig godt i rennende kaldt vann, til vannet er helt klart. <\/p>\n

Ha potetene i en litt romslig gryte og fyll p\u00e5 vann. Kok opp og la det koke i tre-fire minutter.\u00a0 Sil potetene og rist gryten kraftig, med lokket p\u00e5! <\/p>\n

Det som skjer n\u00e5r du rister potetene slik er at de blir ruglete p\u00e5 overflaten og det gj\u00f8r at arealet \u00f8kes veldig. Se n\u00f8ye p\u00e5 bildet s\u00e5 ser du at de liksom er litt lodne. Grunnen til at vi \u00f8nsker det er at de vil bli mye spr\u00f8ere p\u00e5 kortere tid enn glatte poteter, uten at de blir hardere inni.<\/p>\n

Hell raust med g\u00e5sefett eller andefett over potetene og bland godt s\u00e5nn at de blir helt glasert. Og ja, det blir godt med olivenolje ogs\u00e5.<\/p>\n

Legg bakepapir i langpannen og hell p\u00e5 potetene. Stek p\u00e5 ca 225 grader (jeg bruker alltid varmluft) til de er gyldenbrune, noe som tar ca en halvtime. Vend de litt rundt etter et kvarter, for de blir gjerne litt fortere stekt p\u00e5 siden som ligger ned.<\/p>\n

Dryss litt Maldon havsalt ellet noe lignende godt grovsalt f\u00f8r servering. Bruket du piffi m\u00e5 du settes i gapestokk i fire dager p\u00e5 byens torg.<\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"

Jeg er bare s\u00e5nn ca middels glad i poteter. Men dette er snadder! R\u00e5stekt i g\u00e5sefett,\u00a0 aka confit, blir poteter til snop.<\/p>\n","protected":false},"author":1,"featured_media":0,"comment_status":"open","ping_status":"open","sticky":false,"template":"","format":"standard","meta":[],"categories":[9,1,10],"tags":[],"_links":{"self":[{"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/62"}],"collection":[{"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts"}],"about":[{"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/types\/post"}],"author":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/users\/1"}],"replies":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/comments?post=62"}],"version-history":[{"count":2,"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/62\/revisions"}],"predecessor-version":[{"id":128,"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/62\/revisions\/128"}],"wp:attachment":[{"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=62"}],"wp:term":[{"taxonomy":"category","embeddable":true,"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/categories?post=62"},{"taxonomy":"post_tag","embeddable":true,"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/tags?post=62"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}