Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpheadsp/wpheadsp.php:1) in /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1631 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpheadsp/wpheadsp.php:1) in /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1631 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpheadsp/wpheadsp.php:1) in /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1631 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpheadsp/wpheadsp.php:1) in /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1631 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpheadsp/wpheadsp.php:1) in /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1631 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpheadsp/wpheadsp.php:1) in /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1631 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpheadsp/wpheadsp.php:1) in /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1631 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpheadsp/wpheadsp.php:1) in /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1631 {"id":281,"date":"2014-12-23T09:30:55","date_gmt":"2014-12-23T08:30:55","guid":{"rendered":"http:\/\/sverkeli.no\/?p=281"},"modified":"2015-10-02T11:01:37","modified_gmt":"2015-10-02T10:01:37","slug":"lag-bacon-selv","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/sverkeli.no\/2014\/12\/23\/lag-bacon-selv\/","title":{"rendered":"Lag bacon selv"},"content":{"rendered":"

\"bacon\"<\/a><\/p>\n

Jeg har til gode \u00e5 kj\u00f8pe et stykke bacon i butikken som jeg har v\u00e6rt forn\u00f8yd med. For det f\u00f8rste er det alltid helt vilt dyrt, tatt i betraktning at det er laget av det simpleste kj\u00f8ttet p\u00e5 en gris. For det andre \u00a0er det sjelden (eller aldri) ordentlig r\u00f8ykt. Kj\u00f8ttindustrien i Norge bruker r\u00f8yksyre for \u00e5 gi det r\u00f8yksmak. R\u00f8yksyre, eller “liquid smoke”, er riktignok fremstilt i en prosess som involverer brenning av treverk, men det er alts\u00e5 ikke ordentlig r\u00f8yking..\u00a0Men det verste er at det alltid er R\u00c5TT OG V\u00c5TT! Kj\u00f8ttprodusentene har maskiner med tusener av n\u00e5ler tett i tett som de bruker til \u00e5 injisere saltvann i kj\u00f8ttet. Ettersom kj\u00f8ttet er r\u00e5tt s\u00e5 trekker kj\u00f8ttfibrene seg sammen n\u00e5r det stekes, og ettersom det er fullt av vann, s\u00e5 skvises dette ut, og resultatet er at de krympende baconskivene ligger og koker lenge og vel f\u00f8r maillard-reaksjonene inntrer. Det er rett og slett s\u00f8ppel!<\/p>\n

Men det er ikke vanskelig \u00e5 lage bacon selv. Det er faktisk s\u00e5 enkelt at alle kan klare det lett, p\u00e5 egen h\u00e5nd. Det eneste du trenger er en smoker eller en god grill. En kullgrill er s\u00e5klart best, men det er ogs\u00e5 mulig \u00e5 bruke en gassgrill med god regulator og med mulighet for \u00e5 legge p\u00e5 spon eller trebiter s\u00e5 du f\u00e5r godt med r\u00f8yk under lokket. Jeg har en Weber kulegrill, og den er veldig god.<\/p>\n

Salting<\/strong>
\nM\u00e5lene nedenfor er identliske med min siste produksjon, men de er faktisk ikke s\u00e5 n\u00f8ye.<\/p>\n