Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpheadsp/wpheadsp.php:1) in /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1631 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpheadsp/wpheadsp.php:1) in /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1631 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpheadsp/wpheadsp.php:1) in /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1631 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpheadsp/wpheadsp.php:1) in /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1631 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpheadsp/wpheadsp.php:1) in /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1631 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpheadsp/wpheadsp.php:1) in /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1631 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpheadsp/wpheadsp.php:1) in /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1631 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpheadsp/wpheadsp.php:1) in /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1631 {"id":178,"date":"2013-09-19T08:55:10","date_gmt":"2013-09-19T08:55:10","guid":{"rendered":"http:\/\/sverkeli.no\/?p=178"},"modified":"2015-10-02T11:11:25","modified_gmt":"2015-10-02T10:11:25","slug":"coleslaw","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/sverkeli.no\/2013\/09\/19\/coleslaw\/","title":{"rendered":"Coleslaw"},"content":{"rendered":"

\"coleslaw\"<\/a><\/p>\n

Coleslaw, eller k\u00e5lsalat p\u00e5 norsk, er et perfekt tilbeh\u00f8r til alle typer grillmat, og til pulled pork er det bortimot obligatorisk. Det er lett \u00e5 lage, og det finnes nok like mange varianter som det finnes kokker i verden, men jeg har landet p\u00e5 en enkel oppskrift som jeg f\u00e5r mye skryt for.
\n<\/p>\n

Finsnitt et kvart vanlig k\u00e5lhode, og da mener jeg FINSNITT. Jo tynnere striper med k\u00e5l, jo bedre coleslaw. Skrell og riv tre-fire store gulr\u00f8tter p\u00e5 et fint rivjern. Igjen er clouet her \u00e5 lage tynne strimler. Poenget med \u00e5 lage k\u00e5l- og gulrotstrimlene omtrent s\u00e5 tynne som mulig er selvsagt at de da blir langt lettere \u00e5 tygge, men enda viktigere er at det har veldig mye \u00e5 si for hvordan dressingen virker. Hvis det er tjukke strimler m\u00e5 du ha veldig mye dressing for \u00e5 balansere smaken riktig, og da blir det lett litt olje-aktig i konsistensen, og selvsagt minde sunn ogs\u00e5. S\u00e5 ta deg tid til \u00e5 snitte k\u00e5len i tynnne tynne skiver, og rive gulr\u00f8ttene p\u00e5 de sm\u00e5 hullene, s\u00e5 blir det best.<\/p>\n

Dressingen jeg bruker best\u00e5r av 3-4 spiseskjeer majones, 4-5 spiseskjeer naturell youghurt, 2-3 spiseskjeer Idun grov sennep og en klype salt. Andre typer sennep vil ogs\u00e5 fungere utmerket, men hvis du f.eks. bruker en dijonsennep, b\u00f8r du tilsette litt sukker i tillegg. Smak deg frem og bruk gjerne pepper, eddik, tomatpuree, olivenolje, chili, .hvitl\u00f8k, karve … mulighetene er ubegrenset, men som sagt, min oppskrift er enkel, og fungerer perfekt for min gane. Husk at et sv\u00e6rt komplekst smaksbilde i et tilbeh\u00f8r fort kan komme i konflikt med hovedretten, s\u00e5 tenk deg om f\u00f8r du kj\u00f8rer p\u00e5 med for mye lurium i dressingen.<\/p>\n

Coleslaw er forresten perfekt til pizza, men da kutter jeg ut sennepen og majonesen, og tilsetter heller litt eddig og en teskje karve til youghurten, for \u00e5 f\u00e5 en riktig frisk og bitter salat som g\u00e5r som h\u00e5nd i hanske til smeltet ost og tomatsaus.<\/p>\n

Bland k\u00e5l, gulrot og dressing godt sammen og la den f\u00e5 godgj\u00f8re seg en times tid i kj\u00f8leskapet f\u00f8r du serverer den.<\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"

Coleslaw, eller k\u00e5lsalat p\u00e5 norsk, er et perfekt tilbeh\u00f8r til alle typer grillmat, og til pulled pork er det bortimot obligatorisk. Det er lett \u00e5 lage, og det finnes nok like mange varianter som det finnes kokker i verden, men jeg har landet p\u00e5 en enkel oppskrift som jeg f\u00e5r mye skryt for.<\/p>\n","protected":false},"author":1,"featured_media":0,"comment_status":"open","ping_status":"open","sticky":false,"template":"","format":"standard","meta":[],"categories":[1],"tags":[],"_links":{"self":[{"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/178"}],"collection":[{"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts"}],"about":[{"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/types\/post"}],"author":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/users\/1"}],"replies":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/comments?post=178"}],"version-history":[{"count":2,"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/178\/revisions"}],"predecessor-version":[{"id":349,"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/178\/revisions\/349"}],"wp:attachment":[{"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=178"}],"wp:term":[{"taxonomy":"category","embeddable":true,"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/categories?post=178"},{"taxonomy":"post_tag","embeddable":true,"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/tags?post=178"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}