Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpheadsp/wpheadsp.php:1) in /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1631 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpheadsp/wpheadsp.php:1) in /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1631 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpheadsp/wpheadsp.php:1) in /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1631 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpheadsp/wpheadsp.php:1) in /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1631 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpheadsp/wpheadsp.php:1) in /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1631 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpheadsp/wpheadsp.php:1) in /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1631 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpheadsp/wpheadsp.php:1) in /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1631 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpheadsp/wpheadsp.php:1) in /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1631 {"id":169,"date":"2013-09-17T10:38:27","date_gmt":"2013-09-17T10:38:27","guid":{"rendered":"http:\/\/sverkeli.no\/?p=169"},"modified":"2013-09-18T15:00:23","modified_gmt":"2013-09-18T15:00:23","slug":"pulled-pork","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/sverkeli.no\/2013\/09\/17\/pulled-pork\/","title":{"rendered":"Pulled pork sous vide"},"content":{"rendered":"

\"pulledpork\"<\/a><\/a><\/p>\n

Sommerens favoritt p\u00e5 middagsbordet hjemme hos oss har v\u00e6rt pulled pork. Det er en amerikansk bbq-klassiker, som i hovedsak er svinekj\u00f8tt grillet lenge p\u00e5 svak varme til det er s\u00e5 m\u00f8rt at det omtrent detter fra hverandre og s\u00e5 trevlet opp og smakssatt med bbq-saus. I mangel av en skikkelig grill, har jeg laget pulled pork sous vide, og det blir godt.
\n<\/p>\n

Du kan bruke nesten hva slags svinekj\u00f8tt du \u00f8nsker, alt fra indrefilet til hodet duger, men det aller beste er noe som er skikkelig marmorert. Nakken er perfekt. Nakkekoteletter er fullt mulig \u00e5 bruke, men da blir det litt korte trevler, s\u00e5 det beste er et 6-8 cm tjukt nakkestykke.<\/p>\n

Lag en mild saltlake, ca 5% og la kj\u00f8ttet ligge et par-tre timer i laken f\u00f8r du tar den opp, t\u00f8rker godt av den og gnir det inn med salt, pepper og evt. andre krydder. Vakumpakk og legg i sous viden p\u00e5 60 grader i et d\u00f8gn. Ha kj\u00f8ttet over i en skikkelig varm steikepanne, det skal frese skikkelig, og la det f\u00e5 brune seg i litt olje mens du raskt drar det i filler med to gafler. N\u00e5r det er skikkelig opptrevlet heller du over en dugelig dash med bbq-saus, helst en med skikkelig “smokey hickory flavor”.<\/p>\n

Den klassiske m\u00e5ten \u00e5 servere pulled pork p\u00e5 er i hamburgerbr\u00f8d med coleslaw. Jeg liker bedre tortillas enn hamburgerbr\u00f8d, men coleslaw m\u00e5 til. Det er lettvint og godt, og fortjener en egen post. F\u00f8lg med, f\u00f8lg med.<\/p>\n

 <\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"

Sommerens favoritt p\u00e5 middagsbordet hjemme hos oss har v\u00e6rt pulled pork. Det er en amerikansk bbq-klassiker, som i hovedsak er svinekj\u00f8tt grillet lenge p\u00e5 svak varme til det er s\u00e5 m\u00f8rt at det omtrent detter fra hverandre og s\u00e5 trevlet opp og smakssatt med bbq-saus. I mangel av en skikkelig grill, har jeg laget pulled […]<\/p>\n","protected":false},"author":1,"featured_media":0,"comment_status":"open","ping_status":"open","sticky":false,"template":"","format":"standard","meta":[],"categories":[1],"tags":[],"_links":{"self":[{"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/169"}],"collection":[{"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts"}],"about":[{"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/types\/post"}],"author":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/users\/1"}],"replies":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/comments?post=169"}],"version-history":[{"count":5,"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/169\/revisions"}],"predecessor-version":[{"id":175,"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/169\/revisions\/175"}],"wp:attachment":[{"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=169"}],"wp:term":[{"taxonomy":"category","embeddable":true,"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/categories?post=169"},{"taxonomy":"post_tag","embeddable":true,"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/tags?post=169"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}