Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpheadsp/wpheadsp.php:1) in /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1631 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpheadsp/wpheadsp.php:1) in /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1631 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpheadsp/wpheadsp.php:1) in /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1631 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpheadsp/wpheadsp.php:1) in /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1631 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpheadsp/wpheadsp.php:1) in /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1631 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpheadsp/wpheadsp.php:1) in /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1631 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpheadsp/wpheadsp.php:1) in /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1631 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpheadsp/wpheadsp.php:1) in /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1631 {"id":161,"date":"2013-07-01T12:05:14","date_gmt":"2013-07-01T12:05:14","guid":{"rendered":"http:\/\/sverkeli.no\/?p=161"},"modified":"2013-07-01T12:06:37","modified_gmt":"2013-07-01T12:06:37","slug":"det-perfekte-kamskjell","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/sverkeli.no\/2013\/07\/01\/det-perfekte-kamskjell\/","title":{"rendered":"Det perfekte kamskjell"},"content":{"rendered":"

\"kamskjell\"<\/a>Jeg elsker kamskjell. Det er blandt det aller aller fineste vi henter ut av havet her hjemme i Norge, men de kan v\u00e6re litt tricky \u00e5 tilberede for kresne ganer. Noen gj\u00f8r det enkelt og serverer de helt r\u00e5, andre gj\u00f8r det like enkelt og koker de. Begge deler kan v\u00e6re bra nok, men jeg vil ha dem akkurat helt s\u00e5nn fl\u00f8yelsmyke og lunkne i midten med en frekk stekeskorpe. Dette kan v\u00e6re vanskelig \u00e5 f\u00e5 til, men min metode gir perfekt resultat hver gang. Jepp, vi snakker om sous vide.
\n<\/p>\n

Vakumpakk kamskjellene (alts\u00e5 ikke hele skjellet, bare den hvite fine muskelen). Bruker du frosne kamskjell, s\u00e5 er det veldig greit \u00e5 gjr\u00f8e det f\u00f8r de tiner, s\u00e5 holder de fasongen bedre, ellers kan de bli litt flate.<\/p>\n

Legg de vakumpakkete kamskjellene i sous viden, p\u00e5 54-55 grader i en halv time. Ikke la de ligge noe s\u00e6rlig lenger enn det, for da kan de bli t\u00f8rre og litt gr\u00f8tete i konsistensen, Ta de ut av posen og t\u00f8rk godt av dem med kj\u00f8kkenpapir. Laken som har havnet i posen kan du f.eks. koke inn med noen dr\u00e5per hvitvin og en fl\u00f8teskvett, s\u00e5 har du en nydelig sjy \u00e5 servere til.<\/p>\n

Varm opp steikepannen med litt solsikkeolje til det ryker godt av den, og fres kamskjellene i 15-20 sekunder p\u00e5 hver side, til de f\u00e5r en lekker brun stekeskorpe. Server dem med en gang, med f.eks. nevnte sjy, noen ristede pinjekjerner, noen ruccolablader og en sprut balsamicosirup.<\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"

Jeg elsker kamskjell. Det er blandt det aller aller fineste vi henter ut av havet her hjemme i Norge, men de kan v\u00e6re litt tricky \u00e5 tilberede for kresne ganer. Noen gj\u00f8r det enkelt og serverer de helt r\u00e5, andre gj\u00f8r det like enkelt og koker de. Begge deler kan v\u00e6re bra nok, men jeg […]<\/p>\n","protected":false},"author":1,"featured_media":0,"comment_status":"open","ping_status":"open","sticky":false,"template":"","format":"standard","meta":[],"categories":[1],"tags":[],"_links":{"self":[{"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/161"}],"collection":[{"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts"}],"about":[{"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/types\/post"}],"author":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/users\/1"}],"replies":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/comments?post=161"}],"version-history":[{"count":3,"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/161\/revisions"}],"predecessor-version":[{"id":165,"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/161\/revisions\/165"}],"wp:attachment":[{"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=161"}],"wp:term":[{"taxonomy":"category","embeddable":true,"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/categories?post=161"},{"taxonomy":"post_tag","embeddable":true,"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/tags?post=161"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}