Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpheadsp/wpheadsp.php:1) in /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1631 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpheadsp/wpheadsp.php:1) in /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1631 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpheadsp/wpheadsp.php:1) in /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1631 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpheadsp/wpheadsp.php:1) in /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1631 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpheadsp/wpheadsp.php:1) in /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1631 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpheadsp/wpheadsp.php:1) in /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1631 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpheadsp/wpheadsp.php:1) in /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1631 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpheadsp/wpheadsp.php:1) in /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1631 {"id":134,"date":"2013-06-12T10:30:21","date_gmt":"2013-06-12T10:30:21","guid":{"rendered":"http:\/\/sverkeli.no\/?p=134"},"modified":"2013-06-12T10:38:32","modified_gmt":"2013-06-12T10:38:32","slug":"guttemat-pa-tur","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/sverkeli.no\/2013\/06\/12\/guttemat-pa-tur\/","title":{"rendered":"Guttemat p\u00e5 tur"},"content":{"rendered":"
\"Jeg<\/a>

Jeg glemte \u00e5 ta bilde, men de ser ut s\u00e5nn som alle andre pizzaboller p\u00e5 Google.<\/p><\/div>\n

Avkommet har passert 14 og de siste bursdagene har det v\u00e6rt typiske uteaktivitetsfeiringer. I \u00e5r var det Klatreskogen p\u00e5 Evje, og sju skrubbsultne 14-\u00e5ringer tok godt for seg av en raus haug med pizzaboller. Saken er nemlig at min s\u00f8nn ikke er s\u00e5 veldig begeistret for p\u00f8lser, som n\u00e6rmest har blitt EU-standard i bursdager her p\u00e5 berget. S\u00e5 da blir det pizzaboller.
\n<\/p>\n

Lag en stor pizzadeig p\u00e5 vanlig m\u00e5te. Jeg bruker ca halvannen kilo mel, passelig med vann, to teskjeer salt og en pakke t\u00f8rrgj\u00e6r. Kj\u00f8r deigen i 8-10 minutter p\u00e5 full spiker i maskinen eller kna til krampen tar deg. La deigen heve seg dobbelt s\u00e5 stor mens du gj\u00f8r klart fyllet.<\/p>\n

Hakk to store l\u00f8k og la de surre seg blanke i en raus dose olivenolje, et par fedd hvitl\u00f8l er ikke feil. Ha i et glass med tomatpure, bland godt med l\u00f8ken og la den surre seg godt inn. Spe p\u00e5 med tre bokser knuste tomater, en teskje t\u00f8rket basilikum, nykvernet sort pepper og to spiseskjeer sukker.<\/p>\n

Stek en kilo kj\u00f8ttdeig av \u00f8nsket type. Jeg bruker elg fordi jeg har, og fordi det er best, men det funker med kj\u00f8ttdeig av b\u00e5de storfe, svin og kylling ogs\u00e5. Eller p\u00f8lse. Eller skinke. Eller ingen ting hvis du skulle slumpe til \u00e5 v\u00e6re vegetarianer. R\u00f8r kj\u00f8ttet inn i tomatsausen. N\u00e5r jeg lager vanlig pizza gj\u00f8r jeg aldri det, men her skal sausen og kj\u00f8ttet v\u00e6re godt sammensauset, som en bolognaisesaus.<\/p>\n

Del deigen i to og kjevle den utover hele kj\u00f8kkenbenken til den er ca en meter lang og 30-40 cm bred, og en halv cm tykk. Fordel halvparten av kj\u00f8ttsausen over leiven, og rull den sammen omtrent som en rullekake. Skj\u00e6r 5 cm tykke skiver av rullen om gangen \u00a0og leg de med flatsiden ned p\u00e5 et bakepapir, og dytt dem til de er omtrent p\u00e5 st\u00f8rrelse med en skillngsbolle, alts\u00e5 omtrent p\u00e5 st\u00f8rrelse med en h\u00e5ndflate.<\/p>\n

Ha en raus klype med revet ost over hver bolle og stek herlighetene i ovne p\u00e5 250 grader, i ca 12 minutter. Spises varme, lunkne eller kalde, og de som blir igjen er perfekt i matboksen n\u00e5r mandagen kommer.<\/p>\n

 <\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"

Avkommet har passert 14 og de siste bursdagene har det v\u00e6rt typiske uteaktivitetsfeiringer. I \u00e5r var det Klatreskogen p\u00e5 Evje, og sju skrubbsultne 14-\u00e5ringer tok godt for seg av en raus haug med pizzaboller. Saken er nemlig at min s\u00f8nn ikke er s\u00e5 veldig begeistret for p\u00f8lser, som n\u00e6rmest har blitt EU-standard i bursdager her […]<\/p>\n","protected":false},"author":1,"featured_media":0,"comment_status":"open","ping_status":"open","sticky":false,"template":"","format":"standard","meta":[],"categories":[1],"tags":[],"_links":{"self":[{"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/134"}],"collection":[{"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts"}],"about":[{"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/types\/post"}],"author":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/users\/1"}],"replies":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/comments?post=134"}],"version-history":[{"count":4,"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/134\/revisions"}],"predecessor-version":[{"id":136,"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/134\/revisions\/136"}],"wp:attachment":[{"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=134"}],"wp:term":[{"taxonomy":"category","embeddable":true,"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/categories?post=134"},{"taxonomy":"post_tag","embeddable":true,"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/tags?post=134"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}