Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpheadsp/wpheadsp.php:1) in /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1631 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpheadsp/wpheadsp.php:1) in /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1631 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpheadsp/wpheadsp.php:1) in /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1631 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpheadsp/wpheadsp.php:1) in /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1631 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpheadsp/wpheadsp.php:1) in /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1631 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpheadsp/wpheadsp.php:1) in /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1631 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpheadsp/wpheadsp.php:1) in /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1631 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpheadsp/wpheadsp.php:1) in /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1631 {"id":106,"date":"2013-06-07T06:27:21","date_gmt":"2013-06-07T06:27:21","guid":{"rendered":"http:\/\/sverkeli.no\/?p=106"},"modified":"2013-06-07T06:45:47","modified_gmt":"2013-06-07T06:45:47","slug":"aioli-pa-to-minutter","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/sverkeli.no\/2013\/06\/07\/aioli-pa-to-minutter\/","title":{"rendered":"Aioli p\u00e5 to minutter"},"content":{"rendered":"
I g\u00e5r bakte jeg to store loff, og mens deigen hevet smalt jeg sammen min gode aiolioppskrift som er helt fenomenalt god. Lett og luftig som krem og med akkurat passe sting. Etter at br\u00f8dene hadde f\u00e5tt hvilt seg en halvtime, men fortsatt var rykende varme, skar jeg av en tjukk skalk og smurte p\u00e5 rikelig med den ferske majonesen, og det var rett og slett helt fantastisk. Jeg vil p\u00e5st\u00e5 at det det \u00e5 st\u00e5 s\u00e5nn p\u00e5 kj\u00f8kkenet, seint om kvelden mens alle andre sover og dytte i seg en slik himmelsk munnfull er blant de aller aller st\u00f8rste gleder i livet, helt p\u00e5 h\u00f8yde med bes\u00f8k p\u00e5 de fineste restauranter.
\n<\/p>\n
Fanatikerne vil sikkert rynke p\u00e5 nesen over min oppskrift ettersom jeg bruker hele egget, og ikke bare eggeplommen, men det kunne jeg ikke brydd meg mindre om. \u00a0Eggehviten gj\u00f8r at \u00a0oljen lettere emulgerer, og holder seg ogs\u00e5 lenger. Majones med bare eggeplommene blir heller ikke lett og \u00a0luftig som majones laget av hele egget. Klassisk majones er ogs\u00e5 godt, men \u00a0er egentlig et annet produkt.<\/p>\n
Du trenger f\u00f8lgende:<\/p>\n
Kj\u00f8r\u00a0alt untatt oljen \u00a0oppi et literm\u00e5l eller lignende med stavmikseren til det er helt glatt. Spe inn oljen forsiktig. F\u00f8rst et par dr\u00e5per om gangen og etterhvert som oljen og egget danner en fin emulsjon s\u00e5 kan du helle oljen i en tynn str\u00e5le. Det er IKKE vanskelig, s\u00e5 ikke v\u00e6r engstelig.<\/p>\n
Aioli er perfekt til alskens p\u00e5legg du liker med majones p\u00e5, som tilbeh\u00f8r til pommes frites, p\u00e5 hamburgere eller som utgangspunkt for deilige dressinger og sauser. Og den holder seg flere uker i kj\u00f8leskapet hvis du oppbevarer den p\u00e5 .feks. et syltet\u00f8yglass med lokk.<\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"
I g\u00e5r bakte jeg to store loff, og mens deigen hevet smalt jeg sammen min gode aiolioppskrift som er helt fenomenalt god. Lett og luftig som krem og med akkurat passe sting. Etter at br\u00f8dene hadde f\u00e5tt hvilt seg en halvtime, men fortsatt var rykende varme, skar jeg av en tjukk skalk og smurte p\u00e5 […]<\/p>\n","protected":false},"author":1,"featured_media":0,"comment_status":"open","ping_status":"open","sticky":false,"template":"","format":"standard","meta":[],"categories":[8,1],"tags":[],"_links":{"self":[{"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/106"}],"collection":[{"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts"}],"about":[{"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/types\/post"}],"author":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/users\/1"}],"replies":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/comments?post=106"}],"version-history":[{"count":10,"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/106\/revisions"}],"predecessor-version":[{"id":110,"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/106\/revisions\/110"}],"wp:attachment":[{"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=106"}],"wp:term":[{"taxonomy":"category","embeddable":true,"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/categories?post=106"},{"taxonomy":"post_tag","embeddable":true,"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/tags?post=106"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}