Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpheadsp/wpheadsp.php:1) in /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1631 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpheadsp/wpheadsp.php:1) in /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1631 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpheadsp/wpheadsp.php:1) in /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1631 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpheadsp/wpheadsp.php:1) in /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1631 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpheadsp/wpheadsp.php:1) in /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1631 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpheadsp/wpheadsp.php:1) in /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1631 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpheadsp/wpheadsp.php:1) in /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1631 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-content/plugins/wpheadsp/wpheadsp.php:1) in /customers/d/0/4/sverkeli.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1631 {"id":1,"date":"2013-04-25T18:22:19","date_gmt":"2013-04-25T18:22:19","guid":{"rendered":"http:\/\/sverkeli.no\/?p=1"},"modified":"2013-04-25T23:09:17","modified_gmt":"2013-04-25T23:09:17","slug":"hello-world","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/sverkeli.no\/2013\/04\/25\/hello-world\/","title":{"rendered":"Velkommen til bords"},"content":{"rendered":"
Jeg har alltid likt \u00e5 lage mat. Og n\u00e5r jeg liker noe s\u00e5 pleier jeg ogs\u00e5 \u00e5 synke langt inn i materien.\u00a0S\u00e5nn er det ogs\u00e5 med mat. Jeg leser og ser p\u00e5 videoer og surfer p\u00e5 nettet og tar til meg alt jeg kommer over av informasjon. Interessen har gjort meg godt kjent med TV-kokker som Jamie Oliver, Eyving Hellstr\u00f8m, Tina Nordstr\u00f6m, Nigella Lawson og selvsagt Loms store s\u00f8nn, Arne Brimi.<\/p>\n
Denne matinteressen har jeg aldri tatt med meg ut av kj\u00f8kkenet. Jeg er stort sett selvdreven, finner ut av ting selv, og pr\u00f8ver meg frem p\u00e5 egen h\u00e5nd uten \u00e5 prate med s\u00e5 mange om det, og trives egentlig greit med det. N\u00e5r Jamie eller Tina har lager noe som ser godt ut, s\u00e5 pr\u00f8ver jeg selv, og veldig ofte blir det riktig s\u00e5 godt.<\/p>\n
I de siste par \u00e5rene har jeg imidlertid f\u00e5tt opp \u00f8ynene meg for en annen divisjon kokkepersonligheter. Bindeleddet mellom de ovennevnte og disse nye er Gordon Ramsey. Siden han har lommen full av Michelinstjerner og for det meste skjeller ut andre som har ambisjoner, s\u00e5 har jeg liksom ikke v\u00e6rt \u00e5 veldig glad i han, men i en eller annen sammenheng ble han nevnt i samme \u00e5ndedrag som Heston Blumenthal. Et kjapt s\u00f8k \u00e5penbarte en ny verden med nye navn, og mye spennende teknikker og utstyr, ja, vi snakker om en hel vitenskap, en gastronomisk kunskap som jeg ikke visste om. For en \u00e5penbaring.<\/p>\n
Disse \u00e5penbaringene vil nok bli en viktig del av denne bloggen, men jeg vil ikke v\u00e6re pretensi\u00f8s og pomp\u00f8s. Jeg vil egentlig bare dele hva jeg leker med p\u00e5 kj\u00f8kkenet, og siden dette er en BLOGG, s\u00e5 vil jeg ogs\u00e5 formidle videre hva jeg finner av interessant matstoff p\u00e5 nettet. Sjekk ogs\u00e5 ut linkene p\u00e5 siden her, der finner du de \u00a0bloggene jeg selv f\u00f8lger med p\u00e5.<\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"
Jeg har alltid likt \u00e5 lage mat. Og n\u00e5r jeg liker noe s\u00e5 pleier jeg ogs\u00e5 \u00e5 synke langt inn i materien.\u00a0S\u00e5nn er det ogs\u00e5 med mat. Jeg leser og ser p\u00e5 videoer og surfer p\u00e5 nettet og tar til meg alt jeg kommer over av informasjon. Interessen har gjort meg godt kjent med TV-kokker […]<\/p>\n","protected":false},"author":1,"featured_media":0,"comment_status":"open","ping_status":"open","sticky":false,"template":"","format":"standard","meta":[],"categories":[1],"tags":[],"_links":{"self":[{"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/1"}],"collection":[{"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts"}],"about":[{"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/types\/post"}],"author":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/users\/1"}],"replies":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/comments?post=1"}],"version-history":[{"count":3,"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/1\/revisions"}],"predecessor-version":[{"id":4,"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/1\/revisions\/4"}],"wp:attachment":[{"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=1"}],"wp:term":[{"taxonomy":"category","embeddable":true,"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/categories?post=1"},{"taxonomy":"post_tag","embeddable":true,"href":"https:\/\/sverkeli.no\/wp-json\/wp\/v2\/tags?post=1"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}